Wie zijn wij

Na ervaring als locatiemanager van een huiswerkinstituut te hebben opgedaan heeft Esther Baptist in 2014 besloten om in Hoogezand voor zichzelf te beginnen onder de naam Huiswerkbegeleiding Hoogezand.

Na het gymnasium aan het Aletta Jacobscollege te hebben gevolgd is Esther gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier heeft ze in 2016 haar Bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond en in 2018 haar master Onderwijskunde.

Tijdens de huiswerkbegeleiding worden de leerlingen begeleid door één of meerdere medewerkers. Er is niet alleen aandacht voor planning, maar daar waar nodig zullen we ook individuele aandacht geven aan de diverse vakken waar de leerlingen wat extra aandacht voor nodig hebben.

Huiswerkbegeleiding Hoogezand wil zich onderscheiden door laagdrempeligheid en een persoonlijke benadering. Wij houden de ouders/verzorgers via ons leerlingvolgsysteem elke dag dat de leerling aanwezig is op de hoogte van de voortgang.

Om de kwaliteit en veiligheid te garanderen werken wij alleen met medewerkers op HBO en WO niveau en is Esther in het bezit van een verklaring omtrent gedrag. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 61931314.

Huiswerkbegeleiding Hoogezand is de afgelopen jaren een begrip geworden in de gemeente Midden-Groningen.