Extra begeleiding via het Meedoen Fonds!

Meedoen Midden-Groningen

Extra begeleiding is duur en daarom vaak niet voor iedereen weggelegd. Wij van Huiswerkbegeleiding willen er dan ook alles aan doen om extra begeleiding toegankelijk te maken voor iedereen. Momenteel zijn we hard aan het werk om in samenwerking met externe partijen een oplossing te vinden voor de kansenongelijkheid. Tot die tijd willen we iedereen natuurlijk het beste alternatief bieden! Daarom zijn onze diensten beschikbaar via het Meedoen Fonds Midden-Groningen.

Hoe werkt het?

Het Meedoen Fonds is ervoor om mensen die een lager inkomen hebben, mee te laten doen. Via verschillende regelingen worden er diensten beschikbaar gemaakt waar mensen die een aanvraag hebben gedaan bij het fonds, gebruik van kunnen maken. Om een aanvraag te kunnen doen moet u in aanmerking komen, komt u in aanmerking? Dan kunt u een account aanmaken. Eenmaal ingelogd is het mogelijk om te kijken van welke diensten u gebruik zou willen maken!

Zoek onze diensten op!

Heb je een aanvraag gedaan en wil je gebruik gaan maken van onze diensten? Zoek ons dan vooral op! Via het Meedoen Fonds bieden wij:

  • Bijles.
  • Huiswerkbegeleiding 1 dag.
  • Huiswerkbegeleiding 2 dagen.
  • Huiswerkbegeleiding 3 dagen.
Bekijk de site!