Referenties

Gedeelde ervaringen

Als huiswerkinstituut zijn we constant bezig om onszelf te verbeteren. Om anderen vooruit te helpen, kunnen we zelf natuurlijk niet achterblijven. Daarom stellen wij het erg op prijs om beoordelingen van klanten te ontvangen. Ook wanneer er twijfel bestaat bij het afnemen van onze diensten kunnen referenties een helpende hand bieden. Daarom leest u hier de ervaringen die klanten met ons hebben gedeeld.

 

Moeder van Jori (Havo 5)

“Mijn zoon zit in HAVO 5 en heeft moeite om zich te motiveren voor zijn huiswerk. Om die reden gaat hij al jaren, met plezier, 2 tot 3 per week naar huiswerkbegeleiding. De begeleiding is persoonlijk en mijn zoon vindt het een fijne plek om te leren. Evaluatie met ouder/kind vindt plaats wanneer nodig. Contact tussen begeleiders en ouder is makkelijk en direct. Kortom: voor zowel mijn zoon als voor mij geeft dit rust in huis. En nu maar hopen dat hij dit jaar slaagt voor zijn HAVO diploma.” ~ Volgt huiswerkbegeleiding en examentraining.

 

Moeder van Joost (Mavo 4)

“Onze zoon gaat vanaf de eerste klas naar huiswerkbegeleiding. Hij maakt zijn huiswerk en wordt begeleid op het moment dat dit nodig is. Ook wordt hij geholpen met de planning. Vanwege de lockdown is het niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn en maakt hij gebruik van de 1 op 1 bijlessen. Dit ervaart hij als prettig omdat de uitleg helder en duidelijk is.” ~ Maakt gebruik van zowel bijlessen als huiswerkbegeleiding.

 

Ouders van Julia (Vwo 6)

“Vanaf de eerste dag dat Huiswerkbegeleiding Hoogezand haar deuren opende maken wij gebruik van hun diensten. Onze dochter heeft er leren plannen en een kort traject gevolgd, te weten 2 maanden. Dit was effectieve begeleiding waar zij nog steeds de vruchten van plukt. Het geeft haar rust en overzicht.” ~ Volgde Huiswerkbegeleiding.

 

Moeder van Quinten (Mavo 4)

Zeer tevreden over jullie goede kundige dienstverlening. Zoon heeft grote vooruitgang geboekt door de bijlessen wiskunde en Natuurkunde-Scheikunde. En wij zullen na de zomervakantie gebruik blijven maken van jullie diensten! ~ Volgt bijlessen.