Referenties

Gedeelde ervaringen

Als huiswerkinstituut zijn we constant bezig om onszelf te verbeteren. Om anderen vooruit te helpen, kunnen we zelf natuurlijk niet achterblijven. Daarom stellen wij het erg op prijs om beoordelingen van klanten te ontvangen. Ook wanneer er twijfel bestaat bij het afnemen van onze diensten kunnen referenties een helpende hand bieden. Daarom leest u hier de ervaringen die klanten met ons hebben gedeeld.

 

Moeder van Marith (Havo 5)

“Marith is de afgelopen toetsweek veel beter doorgekomen dan de vorige, de samenwerking die we zijn aangegaan met Huiswerkbegeleiding werpt dus zichtbaar zijn vruchten af! Dank daarvoor.” De resultaten van Marith laten met hulp van Huiswerkbegeleiding een stijgende lijn zien, vernieuwing in leermethoden kan dus erg veel betekenen voor een leerling. ~ Volgt 1 keer in de week Huiswerkbegeleiding.

Moeder van Jurriaan (VMBO Kader 4)

“De bijlessen vond ik erg fijn, Jurriaan heeft er veel aan mogen hebben. Deze zou ik dan ook zeker aanbevelen voor andere leerlingen die moeite hebben bij een bepaald vak. Daarnaast heb ik het contact met Romano als positief ervaren, hij was erg betrokken in het proces en dit heeft bijgedragen aan een fijne samenwerking.” ~ Gebruik gemaakt van bijles.

Moeder van Jori (Havo 5)

“Mijn zoon zit in HAVO 5 en heeft moeite om zich te motiveren voor zijn huiswerk. Om die reden gaat hij al jaren, met plezier, 2 tot 3 per week naar huiswerkbegeleiding. De begeleiding is persoonlijk en mijn zoon vindt het een fijne plek om te leren. Evaluatie met ouder/kind vindt plaats wanneer nodig. Contact tussen begeleiders en ouder is makkelijk en direct. Kortom: voor zowel mijn zoon als voor mij geeft dit rust in huis. En nu maar hopen dat hij dit jaar slaagt voor zijn HAVO diploma.” ~ Volgde huiswerkbegeleiding en examentraining.

 

Moeder van Joost (Mavo 4)

“Onze zoon gaat vanaf de eerste klas naar huiswerkbegeleiding. Hij maakt zijn huiswerk en wordt begeleid op het moment dat dit nodig is. Ook wordt hij geholpen met de planning. Vanwege de lockdown is het niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn en maakt hij gebruik van de 1 op 1 bijlessen. Dit ervaart hij als prettig omdat de uitleg helder en duidelijk is.” ~ Maakte gebruik van zowel bijlessen als huiswerkbegeleiding.

 

Ouders van Julia (Vwo 6)

“Vanaf de eerste dag dat Huiswerkbegeleiding Hoogezand haar deuren opende maken wij gebruik van hun diensten. Onze dochter heeft er leren plannen en een kort traject gevolgd, te weten 2 maanden. Dit was effectieve begeleiding waar zij nog steeds de vruchten van plukt. Het geeft haar rust en overzicht.” ~ Volgde Huiswerkbegeleiding.

 

Moeder van Quinten (Mavo 4)

“Zeer tevreden over jullie goede kundige dienstverlening. Zoon heeft grote vooruitgang geboekt door de bijlessen wiskunde en Natuurkunde-Scheikunde. Wij zullen na de zomervakantie gebruik blijven maken van jullie diensten!” ~ Volgt bijlessen.