Bijlessen

Hoe werken bijlessen bij Huiswerkbegeleiding Hoogezand?

Bij individuele bijlessen ligt de focus bij de inhoud van bepaalde schoolvakken. Vakinhoudelijke bijlessen helpen om een beter begrip te krijgen van bepaalde lesstof en om deze lesstof vervolgens toe te passen.

 

Wanneer een leerling moeite heeft met een bepaald vak, bieden wij maatwerk in de vorm van bijlessen. Een vak kan als knelpunt worden opgemerkt door leraren, ouders of tijdens huiswerkbegeleiding. Bij de bijlessen wordt er één op één aandacht besteed aan een vak, opdracht of werkstuk. De specifieke stof waar een leerling moeite mee heeft wordt samen met een bijlesdocent behandeld en zo verzorgen wij precies de aandacht die een leerling nodig heeft. Onze bijlesdocenten zijn ervaringsdeskundigen met veel vakspecifieke kennis. Samen met de leerling worden de knelpunten bij een vak opgezocht en behandeld aan de hand van zowel uitleg als opgaven. Onze begeleiders weten vaak nog wat extra’s te leveren in de vorm van handigheidjes bij verschillende vakken. De algemene leervaardigheden worden tevens aangescherpt, hier hebben leerlingen vaak gedurende de rest van hun studietijd profijt van.

 

Door veel persoonlijke aandacht en een samenwerking tussen begeleider en leerling komt het zelfvertrouwen terug bij de leerling en verbetert zo het prestatievermogen. De voortgang wordt bijgehouden via ons leerlingvolgsysteem, overzichtelijk voor zowel ouders als de begeleider. De bijlessen worden in overleg ingepland en uitgevoerd en vinden voornamelijk aan huis plaats.

 

Weten of extra begeleiding iets is voor jou? Bekijk dan de checklist!

Benieuwd naar de kosten van bijlessen? Bekijk onze Tarieven.

Contact

Amalia van Solmslaan 4
9602 GM Hoogezand
Tel: 06 15 06 24 55 info@huiswerkbegeleidinghoogezand.nl KVK: 88607291

Zo snel mogelijk beginnen met bijlessen? Neem contact met ons op!