Huiswerkbegeleiding Hoogezand krijgt nieuw bewind!

Het Huiswerkinstituut van Midden-Groningen, Huiswerkbegeleiding Hoogezand, zal per 1 Januari 2023 een nieuwe eigenaar kennen. Huidige eigenaar Romano Liu (foto Rechts) draagt het stokje over aan de negentienjarige Aidan Bulder (foto Links).

 

Na twee jaar de onderneming onder zijn hoede te hebben gehad is het tijd voor iets nieuws. Romano doet een stap terug om zijn werkzaamheden over te dragen aan Aidan. “Ik heb heel erg veel geleerd in deze twee jaar, het is geweldig om kinderen te mogen begeleiden bij hun schoolwerk en tegelijkertijd iets te leren over ondernemen.” Aldus Romano.

 

Het was niet ver zoeken naar een opvolger voor Romano. “Aidan is een gedreven jongen die alles goed op orde heeft, ik weet dat hij deze uitdaging aankan.” Voor Aidan was het een grote stap, de keuze was niet gauw gemaakt. “Ik heb een lange tijd met veel plezier gewerkt als begeleider bij Huiswerkbegeleiding Hoogezand, met een persoonlijke ambitie om door te groeien. Toen Romano met het voorstel kwam om aan mij het stokje over te dragen was ik enorm enthousiast. Na vele gesprekken en een prettig traject te hebben afgelegd ben ik tot de realisatie gekomen dat deze uitdaging mij geweldig lijkt om aan te gaan!”

 

Wat betreft de diensten en werkzaamheden zal er niet veel veranderen, Huiswerkbegeleiding Hoogezand blijft zich ervoor inzetten leerlingen te begeleiden bij hun schoolwerk. Ook zet de organisatie zich via het Meedoen Fonds in om een bredere groep leerlingen te begeleiden, zodoende hopen ze bij te dragen aan de kansengelijkheid.