Huiswerkbegeleiding Terug in de Kern!

De huiswerkbegeleiding van Huiswerkbegeleiding Hoogezand is weer terug op haar oude locatie in wijkcentrum de Kern aan de Rembrandtlaan in Hoogezand. Na een aantal maanden verhuizing van de dienstverlening naar het Woldwijckcentrum in verband met de coronamaatregelen in de Kern, is de huiswerkbegeleiding nu weer terug in het nest. Op deze centraal gelegen locatie bieden een rustige leeromgeving aan onze leerlingen. Hier kunnen ze ongestoord en gestructureerd hun huiswerk maken en leren voor toetsen.

De begeleiding in het nieuwe schooljaar

De huiswerkbegeleiding is inmiddels al een paar weken van start en telt nu 4 leerlingen. De begeleiders zijn enthousiast bezig met het helpen de leerlingen bij hun schoolwerk. Zo wordt er gezamenlijk structuur ingebouwd door het schoolwerk in te plannen, wordt er aandacht besteedt aan het huiswerk en worden verschillende manieren uitgeprobeerd om de stof te leren.

 

Gedurende het schooljaar maken de meeste leerlingen een sterke groei door met behulp van huiswerkbegeleiding. Door de juiste mate van persoonlijke aandacht en een aanpak die voor de leerling zelf werkt vinden de leerlingen hun weg naar mooie resultaten.

 

De Kern biedt de ruimte om nog veel meer leerlingen te helpen, word jij ons volgende succesverhaal? Neem contact op!