Maatschappelijke DienstTijd (MDT)

Een grotere toegankelijkheid van extra begeleiding voor scholieren.

Om de kansenongelijkheid tegen te gaan hoopt Huiswerkbegeleiding Hoogezand haar steentje bij te kunnen dragen door de toegankelijkheid van extra begeleiding voor scholieren te vergroten. Daarom zijn we hard aan het werk om dit in samenwerking met verschillende partijen te kunnen realiseren. Zo nemen we deel aan het MDT-programma bij het jongerencentrum Amovement in Hoogezand. In samenwerking met de jongerenwerkers hopen we zo in goede banen onze plannen op te kunnen zetten.

Wat hebben we gedaan?

In de eerste 30 uren bij MDT hebben we een projectplan opgesteld waarin we onze doelen specificeren. Dit om voor onszelf en eventuele andere partijen helder op papier te hebben waar we nou eigenlijk heen zouden willen. Aan de hand van dit projectplan zullen we dan ook in gesprek proberen te gaan met andere organisaties. Aangezien de jongerenwerkers enthousiast reageerden en Het Platform al steun heeft betuigd kunnen we een goede vorm van draagvlak aantonen. Nu is het hopen dat de gesprekken voortvarend zullen verlopen zodat we tot een mooi resultaat kunnen komen.

Wil jij ons steunen?

Aangezien het plan nog in een beginnende fase verkeerd kunnen we iedere vorm van steun goed gebruiken. Denk jij nou van waarde te kunnen zijn, op wat voor manier dan ook, om de toegankelijkheid van extra begeleiding voor scholieren te kunnen vergroten? Neem dan vooral contact met ons op!

Samen voor een gelijkwaardige toekomst!